KOBAS Operationeel Management
Adres : Hoge Ham 3rood
: 5104 JA Dongen
Telefoon : +31 (0)6 28.33.16.64
E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website : www.kobas.nl

 

Linkedin logo

 

STANDVASTIG IN DOELEN

FLEXIBEL IN METHODEN

TREFZEKER IN RESULTAAT

Werkwijze KOBAS

De basis van de werkzaamheden betreft het in korte tijd opbouwen van een grondige kennis van de organisatie: de doelstellingen, processen, personele bezetting e.d.

Middels gesprekken met het management wordt een duidelijk beeld opgebouwd van de te realiseren doelen, gewenste resultaten en verwachte problemen.

Vervolgens begint KOBAS met het vertalen van de doelstellingen en gewenste resultaten naar oplossingen die voor de onderneming kunnen werken. Dit resulteert in een plan van aanpak, waarbij onderwerpen, personen, activiteiten en beoogde resultaten worden vastgelegd. De doelstellingen en het afgeleide plan van aanpak zal ook duidelijk naar het betrokken personeel worden gecommuniceerd. Belangrijk hierbij is dat er een concrete vertaalslag plaatsvindt van ondernemingsdoelstellingen naar begrijpbare informatie en acties voor het betrokken personeel.

Daarna volgt het uitvoeren van het plan van aanpak waarbij wij afwisselend zullen ondersteunen of uit handen nemen. In deze fase worden afspraken gemaakt, procedures vastgelegd en acties uiteengezet. Verder zal steeds zorg worden besteed aan kwaliteit, acceptatie en compromissen. Meting, terugkoppeling en rapportage zijn instrumenten om hierin steeds betere resultaten te realiseren.

De werkwijze is altijd no-nonsense en hands-on. Hoewel KOBAS altijd pragmatisch te werk gaat, wordt er creatief naar oplossingen gezocht.